El dilluns passat, 31 de desembre, coincidint amb el final de l'any va sortir publicat l'últim article de la sèrie "Una rega a l'hort", publicada a la contraportada d'El Punt els dilluns (i prèviament els dijous). Amb un estil amè i entranyable el periodista Salvador Garcia-Arbós ens ha ofert una visió dels productes més propers on es barrejaven etnografia, vivències personals, certes dosis d'erudició gastronòmica (citar el Sent Soví per mi ja ho és) i ciència.
Hi han desfilat sobretot molts vegetals, tals com esbergínies (la mestressa de l'escalivada), la poma (publicat just el dia del naixement de la meva filla gran), escarxofes, l'herbacol... i per últim el bròquil (S'ha acabat el bròquil era justament el títol de l'últim article); espècies, la sal, i també menges animals com l'arengada o l'oca.
Trobaré a faltar la lectura del dilluns, però espero que al menys el sr. Garcia-Arbós ens obsequiï amb un recopil·latori, il·lustrant-lo, com ha fet aquests anys, Pep Duixans.
Hi han desfilat sobretot molts vegetals, tals com esbergínies (la mestressa de l'escalivada), la poma (publicat just el dia del naixement de la meva filla gran), escarxofes, l'herbacol... i per últim el bròquil (S'ha acabat el bròquil era justament el títol de l'últim article); espècies, la sal, i també menges animals com l'arengada o l'oca.
Trobaré a faltar la lectura del dilluns, però espero que al menys el sr. Garcia-Arbós ens obsequiï amb un recopil·latori, il·lustrant-lo, com ha fet aquests anys, Pep Duixans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada