dimecres, 4 de febrer del 2009

Dos apunts

Un amic presentava avui a Barcelona un projecte audiovisual a algú que estava interessat. Desitjo que tingui sort i que els, diguem-ne, possibles inversors o patrocinadors siguin receptius i donin suport a aquesta iniciativa. Algun lector té possibilitats de saber-ne més pel seu compte. Jo ja he xerrat massa.

Diumenge passat dia anàrem a missa, l'última del dia, a una parròquia de la ciutat. No estava anunciat, però se'ns presenta el nou bisbe acompanyat del jove vicari de la parròquia. 

El detall ve després de la missa: anàvem en cotxe i vam deturar-nos en un semàfor, davant nostre va passar el bisbe, sol, amb el seu paraigües, a peu cap a la seva residència. 
Crec que n'hem ensopegat un de bo.

2 comentaris:

Lycaon ha dit...

Quants anys té el Bisbe? El de Vic és prou jove.

Anònim ha dit...

Poc més de seixanta, crec. El dia de presa de consagració i presa de possessió l'home es va estar l'estona que va caldre a final de la cerimònia per saludar tothom que s'hi acostés. L'home devia estar cansadíssim, però mantenia la cordialitat.
De moment es va donant a conèixer a molts: dijous passat a l'escola de la meva nena gran va xerrar amb les noies de 6è de primària, per exemple.
Quina diferència amb l'anterior!