dimecres, 13 de maig de 2015

Un drama nacional...

L'accident/estavellament de l'avió de Germanwings amb la pèrdua de vides i alhora capital social?L'escandalosa xifra d'aturats? La precarització de tants llocs de treball i, a més, els sous baixos?

¿El no tenir més model productiu que el turisme i la construcció i, mentrestant, veure com el jovent que ha estudiat no té més perspectives que anar a fer de cambrer/a o paleta (oficis ben respectables, tot sia dit)? ¿o bé fotre el camp a l'estranger amb perspectives de tornar raonablement dubtoses?

¿La pèrdua demogràfica que suposa la xifra d'avortaments practicats mentre la població envelleix, amb totes les seves conseqüències (no reemplaçament generacional, incertesa de les pensions,...)? Sumem el punt anterior del retorn del fenòmen de la emigració...


¿Els casos de corrupció de les altes esferes, reflex al seu torn de la petita corrupció que permetem nosaltres al nostre voltant? ¿Qui no coneix casos en què algú cobra en negre, fa negocis amb un que li dona comissió, empra recursos d'altri per a fins particulars?NO!


Que es suspengui la Lliga de futbol!!!


Si és que no aprenem... ("¡País!", que diria Forges)
Ver imagen en Twitter