dilluns, 3 d’agost del 2009

Convivències

El que en un principi era quedar per anar un dia plegats a la platja va acabar transformant-se en unes convivències familiars on els pares rebíem formació i els nens, a més d'això, tenien l'oportunitat de jugar, fer activitats i amics. No hi érem tots ni vam estar tota l'estona (encara hi ha qui treballa dissabte).

Comptàrem amb l'assistència d'una germana, un sacerdot, el centre ben equipat d'un altre moviment modest com el nostre, algunes famílies amigues de Barcelona, i una visita el diumenge que ens acompanyà en l'esmorzar i part del dematí.

Formació, bon humor, pregària, tallers per la mainada, reflexió en grup, moments en família, eucaristia (dos dies) i vigília amb exposició del Santíssim (divendres), excursió a Romanyà... Lliurement, sense obligar ningú.

Ahir per la tarda una reunió/brainstorming per avaluar el curs que deixem enrera i plantejar-nos com enfocar aspectes del moviment de cara al curs vinent, satisfacció generalitzada per la feina feta i interrogants oberts per a la futura. Això sí, abans de les vacances de la majoria una bona carregada de piles!