divendres, 29 de juny del 2012

Conval·lescent


Quan escriu aquestes ratlles l’Home Tranquil està pendent de la visita del fisioterapeuta i de que, per la tarda, el metge permeti l’alta hospitalària i pugui tornar a casa.

Fa uns dies vaig tenir un accident i des de llavors he estat ingressat. Una intervenció quirúrgica ha restablert les peces al seu lloc original i ara queda esperar i fer bondat. Òbviament qualsevol pla de vacances queda descartat. 

L’HT no vol deixar d’agrair a molts el seu suport. En primer lloc a la familia, que ha donat molt per superar el trasbals (avis, tiets, cosins…), a uns valents pares de 4 filles a qui no ha importat adoptar-ne 2 més per unes hores; a aquells que estaven per Barcelona i han aprofitat per pasar-se per l’habitació; als que m’han trucat infructuosament al móvil (ho sento, es va “morir” uns dies abans de l’accident i no l’hem recarregat), als que han contactat via correu-e i vaig responent, i -last but not least- també a aquells que ens han tingut presents en la pregària tan bon punt ho van saber.

MOLTES GRÀCIES!!! 

Barcelona, 28 de juny.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Home Tranquil. He sabut fa pocs dies del teu accident. Bé,sabia de l'accident, però no sabia que eres tu.
Molta força i esprança. Preguem.
Del teu amic carlí gironí.
També recods de la meva muller.

Anònim ha dit...

Molt agraït. Una abraçada a ambdòs!