dimecres, 26 de desembre del 2012

Als lectors fidels

En els gairebé sis anys que porto escrivint per aquests móns d'internet suposo que he anat arrossegant un grupet de persones que periòdicament han anat llegint els textos de temàtica dispar que feia públics.
Alguns m'ho han fet saber de paraula, altres penjant-hi els seus comentaris (directament a la web o bé per les xarxes socials), i un tercer grup silent ha deixat la seva empremta en el comptador de visites. Sé que és un signe de vanitat parlar-ne, però us vull agrair aquest suport, especialment aquest any que no he pogut "complir" amb l'escriptura tant com hagués volgut.
   
Hago mención especial de los señores C. y J., de raíces navarras y sorianas, con especial cariño y por muchos motivos. Sois unas personas estupendas y aunque a distancia os hago llegar mis mejores deseos. Muchas gracias por vuestra amistad y la de vuestra familia.

I també un record per als qui viuen en un poblet riu avall. La vostra fidelitat i constància han quedat demostrada des del primer dia, i això no té preu. Jo també us tinc presents.